donderdag 25 oktober 2012

Gister het ritje Leiden gehad.
Dat was nog best een onderneming in mijn eentje. Hele hebben en houwe (????) moest mee want je weet maar nooit hoelang zo een dag duurt. Dus reservekleding, voldoende luiers, voeding, medicatie, eten en drinken voor mezelf (ik mag met Mason nergens heen dus koffie of een broodje halen zit er niet in)en alles meer wat je voor een baby meesleept.
Dan nog de sonde tas en mijn handtas. Een ruim 10 kilo wegende maxi cosi met baby, kinderwagen en regenkap. De buren dachten vast dat ik ging verhuizen :-)
De regenkap is voor ons trouwens de uitvinding van de eeuw, als we al met Mason naar openbare ruimtes moeten (zoals bv ziekenhuis) dan kan de kap over de wagen waardoor hij beschermt is en hoeft hij dus geen mondkap aan.
Eerst stond de cardioloog op het programma. De echo zag er prima uit al konden ze niet alles even goed meten. Het vocht lijkt dus niet van het hart te komen. Wel word er volgende week wederom een echo gemaakt en blijft de medicatie nog even wat het is omdat er toch wat druk in die bloedvaten nog zit.
Vervolgens mochten we naar de prikzuster om de porth a cath aan te prikken en weer wat bloed te doneren. Daarna naar de oncoloog. De bloedwaardes zagen er goed uit al is het HB wat laag 5.5 (trombos 45, leuco's 5) Volgende week zal er dus wel bloed op het menu staan. Ook werden er geen virussen in het bloed gevonden.
Omdat Mason qua gewicht wel fors aankomt maar niet zichtbaar vocht vasthoud (waarschijnlijk zit er overal een beetje) wil de arts het nog even aankijken met de huidige plasmedicatie. Maandag moeten we bellen om zijn gewicht door te geven.
En zo stond ik bijna 3 uur later weer buiten :-)

1 opmerking:

  1. En daar loop je dan met je halve huisraad haha, gelukkig beter mee verlegen dan om verlegen!
    Fijn dat hij weer mee naar huis mocht en dat er geen virussen gevonden zijn in zijn bloed en dat de meeste waardes prima waren... hopelijk komen jullie er nog achter waar dat vocht dan zit/vandaan komt??
    Je was in ieder geval lekker snel klaar en thuis!

    BeantwoordenVerwijderen