dinsdag 11 september 2012

Mason heeft een slechte nacht gehad. Hij was heel erg benauwd en zijn zuurstofbehoefte is verdriedubbeld. Ook heeft hij bloedingsneigingen. Hij zit onder de puntbloedingen en had vannacht een bloedneus. De hele nacht heeft hij wat gespookt. Ook zie je dat vocht direct weer een probleem speelt. Er is besloten om de kuren die hij vandaag zou krijgen niet te geven en hem een bloedtransfusie te geven want zijn hb was 5, daar knap je niet van op. En flink wat trombos toe dienen met die bloedingsneigingen. De ontlasting is op kweek gezet. Dit stinkt abnormaal, is slijmerig en bevat nu ook bled.
Het goede nieuws is dat hij een van de kuren uberhaupt niet meer hoeft omdat zijn t-cellen (afweer) voor in dit staduim frapant hoog zijn. Ook de geisolleerde opname is opgeheven.
Gister was hij nog heel levendig en vrolijk en verzette zich tegen de neusbril maar vandaag is hij vooral heel tam. Het lijkt erop dat we wel weer een tijdje hier zullen zitten

2 opmerkingen:

  1. Wat vervelend allemaal! Maar vergeet niet dat die kleine vent een grote bikkel is. Dat heeft hij eerder aangetoond. Houd de moed erin!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach dat arme manneke,
    Hopelijk is hij er weer snel bovenop en mag hij weer snel naar huis.
    Matthew is voor 2 weken terug ook weer een dikke week opgenomen geweest. Had ook van die vieze stinkluiers. At en dronk niet meer en was kanarie geel. nu is hij weer thuis. Wel met sonde maar dat geeft niet. Is de stress ook een beetje weg van het niet willen eten.Ik hoop dat jullie weer snel naar huis mogen hoor! Veel sterkte
    Groetjes Petra Garrelds

    BeantwoordenVerwijderen