maandag 10 september 2012

Terug in LUMC

En daar zitten we weer.... Terug in Leiden. Mason isgister opgenomen in box 8.
Paul en Joanne waren een weekend weg met de familie en ik was met Mason thuis. Al een paar dagen had hij een blaffende hoest. Daarbij spuugde hij ook af en toe. Zaterdag werd dat spugen vaker en erger en ook het hoesten nam toe. Zaterdagnacht een hele onrustige nacht gehad met wederom veel hoesten en spugen.
Gister overdag voel me op dat Mason ook heel kortademig was dus heb ik Leiden gebelt. Ik moest komen.
Koud aan binnen bleek hij een saturarie van 84 te hebben dus was direct duidelijk dat hij moestblijven.
Er is bloed afgenomen, daaruit kwamen geen infecties gelukkig. Wel had het neusspoelsel van maandag een rhinovirus laten zien. Gister is er een longfoto gemaakt en daarop was een afwijking te zien die duid op een virus in zijn luchtwegen /longen.
Helaas is aan virussenniet heel veel te doen, dat zal zijn lichaam zelf moeten zien op te lossen. Zodrahij dus niet meer zuurstof afhankelijk ismag hij weer naar huis. Ondanks dat we wisten dat dit goed kon hebben we wel zo een gevoel van "pffff.... Gaan we weer"

1 opmerking:

  1. Ook al weet je dat het kan gebeuren dan is het toch een tegenvaller als het idd ook gebeurt... heel veel sterkte, hopelijk knapt mason snel weer op en mogen jullie snel ook weer naar huis....

    BeantwoordenVerwijderen