maandag 3 september 2012

Vrijdag nog even met Leiden overlegt maar zij vonden het niet nodig dat we kwamen. Aan een verkoudheid kunnen zij ook niet veel den dus we moesten met name het spugen in de gaten houden. Door de benauwdheid heeft Mason vooral als hij ligt het zwaar. Hij spuugt met regelmaat s nachts en ook poepen in de nacht is een hobby van hem. Kortom de nachten zijn zwaar en we moeten gemiddeld ieder half uur eruit.
Onze wallen hangen nu dan ook ongeveer op one knieeen.
Vandaag weer controle in Leiden en we gokte al dat dat een lange zit zou worden omdat Mason heel bleek zag en we zeker wisten dat hij bloed moesten hebben. Ook trok hij vanmorgen op de valreep zijn sonde er ng even uit dus daar moest ook ee nieuwe in.
Systeem kennen ze niet in Leiden. In Rotterdam ga je eerst prikken, vervolgens naar de arts om de uitslagen te bespreken. Hier ga je eerst naar de arts voor onderzoek, daarna pas prikken en vervolgens een uur wachten op de uitslag. Die krijg je dan knullig in de wachtkamer van de dokter op een briefje. Vandaag werd pas rond 12 bevestigd dat erbloed nodig was. Dat moest besteld worden en pas o3 uurwas er op de afdeling een plekje vrij. Nu zitten we dus nog steeds in Lumc want inlopen duurt ruim 3 uur. Al met al een hele dag kwijt aan controle.
Hb 4,4
Trombos 23
Leucos 12

2 opmerkingen:

  1. Jeetje zeg wat een verschil dan he in het systeem, je zou denken dat deze procedures overal hetzelfde zou zijn, voor ons volwassenen is het niet zo erg en kunnen we dat nog wel begrijpen voor voor zo een kleintje zou dat allemaal zo snel mogelijk moeten toch...
    Hopelijk helpt het bloed en knapt Mason ook van zijn verkoudheid en alle bijwerkingen daarvan snel op... en jullie snelw eer wat langer slapen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook weer even jullie blog gelezen, Respect zeg voor jullie. We denken veel aan jullie, dat kan ook niet anders.
    Sterkte met alles, valt uiteraard niet mee wat jullie met zijn allen meemaken.
    Liefs van Claudia en Rory

    BeantwoordenVerwijderen