dinsdag 7 augustus 2012

Dag +25

Vandaag is Mason weer 200gram aangekomen. Het braken is wel over.
Er spelen nu verschillende zaken. Zijn nierwaardes zijn afwijkend. In het bloed kunnen ze zien dat hij een te hoge dosis ciclosporine krijgt (tegen gvh) dus deze word aangepast. Dit heeft vaak invloed op het plassen. De lasix was gehalveerd, deze is wederom verhoogt. Door het aanpassen van bovenstaande punten zou hij weer vocht moeten gaan kwijtraken wat zijn buik weer verkleind, de maag en longen ruimte geeft.
De waardes van de lever zijn verhoogt. Dit kan dus zijn van dat antis himmel medicijn wat hij kreeg. Dat is gister stopgezet. Het kan ook duiden op VOD, das een bijwerking van de chemo. Opzich is dat iets wat ze in de gaten moeten houden maar moet zichzelf oplossen. VOD vinden ze alleen niet waarschijnlijk want daarbij hoort de lever ook pijnlijk te zijn en dat is niet het geval. Morgen gaat de methadon van 6 naar 4 shots. De dosering blijft hetzelfde maar 6 shots is in de thuissituatie niet haalbaar (iedere 4 uur, dan ook snachts nog een keer de sondevoeding wisselen en met wat pech word hij zelf ook nog een keer wakker en je slaapt geen nacht meer) Op deze wijze kun je iig iedere 6 uur hanteren en het gelijk met de sondevoeding laten lopen.
De doktoren vinden momenteel dat er niets zorgwekkends speelt alleen rommelt alles wat masr het lijkt erop dat dat een kwestie is om van alle medicatie de juste doseringen e vinden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten