woensdag 1 augustus 2012

Dag+19

hb: 6,5
trombo's: 7
leucos: 0,53
Vandaag kwam het goede nieuws, morgen mag de wand open. Ze zijn vandaag gestopt met de TDD en ook alle antibiotica's zijn stopgezet. Vanavond krijgt Mason biogarde toegedient om zijn lichaam te voorzien van goede bacterieen.
De clonidine is gehalveerd en de sondevoeding loopt op maximaal dus de TPV is uit.
We mogen zelfs morgen al even naar buiten met Mason, weleenswaar op het ziekenhuis terrein maar toch even frisse lucht na 11 weken voor de kleine.
Zal wel een gek gezichtbzijn want we moeten in het ziekenhuis of een mondkap bij hem op of de regenkap over de kinderwagen.
Komend weekend willen ze proberen de clonidine stop te zetten en maandag de morfine omzetten in methadondrank zodat dat via de sonde kan. Ook de calium en natrium zijn gestopt.
Helaas spuugt hij nig wel veel slijm.
We hooen zo dat alles stabiel blijft want dan.... mogen we over 1 a 2 weken naar huis !!!!!
Dus als er morgen geen blog is zijn we veel te druk met na 28 dagen eindelijk onze vent weer vasthouden, knuffelen en kussen

3 opmerkingen:

  1. Natascha, roel, daniela en tho1 augustus 2012 om 22:34

    Groot gelijk heb je, mason is belangrijker dan de blog. Heel erg bedankt alvast dat jullie toch iedere keer de moeite en tijd hebben genomen om een blog te schrijven. Ik ben er erg blij mee zo kon ik lezen hoe het met jullie en ook hoe het met jullie mannetje gaat. Heel veel plezier morgen. Ik hoop dat het een beetje weer is om naar buiten te gaan. knuffel ze.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marjolein alias Monkeylove1 augustus 2012 om 23:06

    Ooooh super dat jullie even lekker naar buiten mogen met die kleine, dat is toch al een kleine overwinning? Eindelijk wat anders voor hem dan die ziekenhuiskamer :)
    Geniet er heel erg van en knuffel die kleine vechter maar lekker plat!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Yes, geweldig! Mogen jullie hem eindelijk weer knuffelen en lekker even naar buiten. Hopelijk blijft het goed gaan en zitten jullie over 1 a 2 week inderdaad lekker thuis!

    groetjes fam. Kok

    BeantwoordenVerwijderen