dinsdag 31 juli 2012

Dag+18

Vandaag geen bloed getest. Mason heeft toch een beetje afkickverschijnselen van het stopzetten van de clonezepam wat zich uit in trillen en fladderen met zijn armen. We hebben besloten zolang hij goed slaapt en niet hallucineerd dit toch door te zetten. Eens zal die cirkel doorbroken moeten worden. Gewicht was weer flink toegenomen, dus extra plasmedicatie is geprobeerd. De voeding is van 15 naar 20 gegaan en de bedoeling was in de avond naar 25 te gaan. Helaas gaat hij met 20 bij inspanning weer flink overgeven dus 20 blijft maar even ztaan. Wie weet over een paar dagen weer.
Gister een goed gesprek gehad met de arts. Als er genoeg witte celken zijn die beschermen tegen bacterieen en schimmels mag de wand open. Wanneer hij er niets bijkrijgt komende week, hij volledige sondevoeding kan verdragen en de morfine naar methadon over is mogen we heel voorzichtig over naar huis gaan nadenken.
Maar goed, zover zijn we dus nog niet want de sonde moet naar 40, dubbele van waar we nu zijn. Ook heeft de arts gezegt dat we Joanne gewoon zelf naar school mogen brengen/halen als we Mason in de kinderwagen meenemen en op het schoolplein een goede regenkap over zijn kinderwagen doen. Devschool in is niet toegestaan en we dienen zoveel mogelijk kinderen op afstand te houden. Maar goed, het scheelt wel 2x per dag oppas regelen.

1 opmerking: