zaterdag 7 juli 2012

Dag -5

Mason heeft het ook vannacht goed gedaan. Dat betekend dus dat de reactie op de ATG als minimaal beschouwt kan worden. Wel hebben we wederom de vijand vocht. Vandaag was Mason bijna 700 gram zwaarder dan gister en dat is hem aan te zien. De artsen gaan hem extra plasmedicatie geven maar kunnen niet teveel geven omdat hij anders stoffen uit gaat plassen die niet te snel uit zijn lichaam mogen.
Ook heeft hij weer de sonde eruit getrokken, lijkt op dit moment zijn grootste hobby. Dus eerst weer trombos, die waren 9, en toen een nieuwe sonde. We denken dat hij die gele (sonde) kraal zo mooi vind aan zijn ketting maar de zuster heeft belooft als hij de sonde een week laat zitten dat hij ook een kraal krijgt.
Verder gaan ze toch de clonidine,afkickmedicatie, wa afbouwen. De lorezapam is vervangen door clonezepam wat standaar is tijdens ATG maar de laatste is zwaarder dan de eerst en hij lijkt nu toch wel weer erg duf en stoned dus een stapje terug.
Vandaag staan op het menu, naast de clonezepam en prednison de derde dag busulfan en tweede dag ATG. Als dat er beide inzit krijgt hij ook een bloedtranfusie.
Wij proberen hier met Joanne een beetje van het mooie weer te genieten. Ik ben vanmorgen met haar naar de markt geweest, Paul is nu naar de speeltuin. Wel heel lastig dat we niets meer met z'n drieeen spontaan kunnen doen en Paul en ik zien elkaar ook bijna alleen nog maar tussen de vier ziekenhuis muren. Inmiddels vertoeven we ruim 6 weken in het ziekenhuisven lijkt het of de rest van de wereld niet meer bestaat.

1 opmerking: