woensdag 25 juli 2012

Dag +12

Weinig veranderd hier in Leiden. Het spugen gaat maar door. Wel met iets minder bloed gelukkig, daarentegen zijn er wel meer bloedneuzen dus hup, trombos erin. Ook vandaag weer een bloedtransfusie want het HB was 4,3. Vandaag lijkt de verkoudheid van Mason van zijn neus naar zijn borst verplaatst te zijn want je voelt zijn borst kraken. Ook ziet hij wat geel. En er is vocht.....veeeeeel vocht. Alles is weer opgezwollen en hij weegt 9655 gram. We hopen dat dat door de lasix wat afneemt maar tot nu toe zien we geen resultaat. Rond deze tijd kun je bij de chemo's die hij heeft verwacht lever oroblemen verwachten en het vasthouden van vocht en de gele kleur passen daar ook goed bij maar de bloedwaardes zien er nog steeds goed uit. De sondevoeding loopt heel zacht op 5ml per uur. De keelpijn is er nog steeds maar zijn tong en mind zien er tegen verwachting in iets beter uit al.
Helaas gaat volgende week onze arts assistent weg en onze eigen arts op vakantie en komen er nieuwe artsen. Dat vinden we wel behoorlijk balen omdat zij Mason natuurlijk niet kennen. Dus wij vinden zij weg, wij ook weg ;-)

2 opmerkingen:

  1. was het maar zo'n feest hun weg jullie ook weg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O balen inderdaad dat je juist nu je vertrouwde mensen moet missen. Wat een naar gevoel zal dat zijn.
    Gelukkig zijn jullie mondig genoeg mocht er wat aan de hand zijn. Sterkte. Fijn om te lezen dat ie het naar verwachting zo goed doet. We duimen door! x

    BeantwoordenVerwijderen