dinsdag 10 juli 2012

Dag-2

Inmiddels bijgekomen van de afgelopen dagen kunnen we melden dat Mason goed stabiel is. Vandaag heeft hij eennslaapmarathon gehouden want hij had een boel in te halen. Hij heeft vandaag een extra gift chemo tegen de HLA gehad en morgen word bekeken of dat nogmaals moet. Trombos blijven aangesleept worden want die zijn steeds minimaal.
Vandaag hebben de artsennoverlegt of ze iets moesten met die gemist ATG van gister maar er is besloten hier niets mee te doen.
Aan het bloed was in eerste instantie te zien dat de busulfan niet de gewenste klappen had uitgedeelt maar de cyclofosfamide heeft de witte cellen wel goed doen dalen.
Vandaag stond er nogmaals cyclofosfamide op het programma.
De bult tussen zijn fontanellen lijkt ook iets afgenomen.
Al met al zitten we dus weer op de goede weg en is de transplantatie nu heel dichtbij.
De meeste mensen zullen denken dat dat een opluchting is, wij weten echter dat het dan pas begint. Na de transplantatie zullen alle bujwerkinfen van de chemo's opkomen en omdat alle waardes inclusief afweer plat liggen zullen er absoluut virussen ed opkomen. Een lange weg dus maar zolang we die dag voor dag beleven komen we er wel!

Ps. Margot ik heb je mailadres geloof ik niet meer maar dank voor je kaart. Ik heb hem aan genoemt persoon laten lezen en ze was zichtbaar ontroert en denkt zeker nig aan jullie!

3 opmerkingen:

  1. wat fijn dat hij even wat slaap heeft ingehaald hij maakt ook zoveel mee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. pffff krijg al een verhoogde hartslag bij het lezen van deze survivaltocht laat staan als je hulpeloos aan het bed van zo'n ventje moet toe kijken hoe hard hij aan het knokken is! Hou vol hoor, misschien voor jullie ook even tijd om een uurtje slaap in te halen nu Mason ook weer even stabiel lijkt... duimend voor een paar 'rustige' dagen en op naar de grote dag dan maar! Liefs Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank voor jullie bericht heb jullie mijn mailadres via het mailadres wat ik had een bericht gestuurd . Veel sterkte en bij vragen of een luisterend oor laat het maar weten. Dank je wel voor het overbrengen van de groetjes en als die persoon onze website wil hebben mag je het geven

    Groetjes Margot

    BeantwoordenVerwijderen